Tunnekoulu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tunnekoulu

Ihminen elää jatkuvassa tunteiden virrassa. Virta joko heittelee häntä ongelmasta toiseen tai hän suostuu tiedostaen ja hyväksyen kulkemaan sen mukana. Tässä tarvitaan tunneprosessointia, keskustelua, kohtaamista, kehon kuuntelua sekä itsensä ilmaisukykyä. Näin ihminen saa voimansa takaisin ja elämä muuttuu jälleen mielenkiintoiseksi seikkailuksi, jota vastaan ei tarvitse taistella eikä energia kulu hukkaan. Tunnekoulussa opitaan kohtaamaan, ymmärtämään ja käsittelemään omia tunteitaan siten, ettei niitä tarvitse hävetä tai vähätellä.

Tunnekoulu antaa jokaiselle ihmiselle tarpeelliset tiedot tunneprosessoinnin tärkeydestä. Se auttaa ihmistä pysähtymään ja kuuntelemaan tunne-elämää, kehoa, paria, ryhmää. Apuna tunnetyöskentelyssä käytetään itsehoidollisia keinoja ja metodeja. Tarkoituksena on auttaa oppilasta tunnistamaan jokapäiväisiä tunteita ja prosessoimaan niitä.

Prosessointi on jatkuva projekti. Tähän projektiin Tunnekoulu kannustaa jokaista suomalaista. Ja se kannattaa, kuten kevään 2004 jälkeen Tunnekoulun läpikäyneet 150 opiskelijaa kiitollisessa palautteessaan ovat todenneet!

Tunnekoulu perustuu Antti Pietiäisen kirjaan tunteiden dynamiikasta sekä seuraaviin itsehoidollisiin tunnetyöskentelymenetelmiin: tunneliikunta®, kehokuuntelu, intuitiivinen piirtäminen ja kirjoittaminen.

”Tunnekoulussa opin tiedostamaan ja erottelemaan eri tunnetilojani ja se auttaa tekemään tietoisemmin rehellisiä valintoja oman elämän suhteen.”

”Tunneoivallusten kautta tunnesolmut purkautuvat ja vapauttavat energiaa elämiseen.”

”Tunneprosessointi auttaa eteenpäin ymmärtämään omia tunteita. Se auttaa avaamaan silmät omien motiivien merkityksestä ja syistä.”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]HUOM! Tunnekouluja ei toistaiseksi järjestetä. Antti Pietiäisen kirja Tunne, Antitunne, Perimä, johon tunnekoulukin pitkälti perustui on saatavissa Kaironin verkkokaupasta. Antti Pietiäinen myös luennoi ja pitää tunnevyöhyketerapian ja tunnetaideterapian infotilaisuuksia eri paikkakunnilla, Hki, Oulu ja Turku, säännöllisesti. Ks kurssikalenteri http://kairon.fi/terapiamuodot/kurssikalenteri. Tervetuloa![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”bottom-to-top”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1469710451929{margin-bottom: 30px !important;border-bottom-width: 2px !important;padding-bottom: 10px !important;border-bottom-color: #e0e0e0 !important;border-bottom-style: dotted !important;}”]

Opettajat

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1469710563338{margin-bottom: 30px !important;border-bottom-width: 2px !important;padding-bottom: 10px !important;border-bottom-color: #e0e0e0 !important;border-bottom-style: dotted !important;}”]

Opintokirjallisuus

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

  • Antti Pietiäinen: Tunne, Antitunne, Perimä (Natura Medicina, 5. painos, 2013)

[/vc_column_text][vcex_button hover_animation=”shadow” url=”http://www.kairon.fi/verkkokauppa/” title=”Kairon Instituutti – verkkokauppa” align=”center” size=”medium” icon_left=”fa fa-shopping-cart” icon_left_padding=”4 px” margin=”10px 0px 10px 0px”]Tilaa kirja[/vcex_button][/vc_column][/vc_row]

Pin It on Pinterest

Share This