Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Ilmoittautumisehdot

Opiskelija ilmoittautuu kurssille itsenäisesti Kaironin Internet-sivujen kautta, jolloin Kairon lähettää vahvistusviestin sähköpostitse opiskelijalle ja siirtää opiskelijan ilmoittautuneeksi kurssille. Ilmoittautuminen on sitova vasta kun opiskelija on maksanut kurssin Kaironin verkkokaupassa.

Kursseille pääsee mukaan maksamisjärjestyksessä, joten maksu kannattaa suorittaa ajoissa. Mikäli kurssi on täynnä, ilmoittautuminen siirretään automaattisesti seuraavalle aloitusjaksolle. Mikäli opiskelija on ilmoittautunut, mutta ei ole suorittanut kurssimaksua ennen kurssin alkua, ei hän ole oikeutettu osallistumaan kurssille.

Mikäli opiskelija haluaa peruuttaa ilmoittautumisensa, eikä ole vielä maksanut kurssimaksua, onnistuu peruutus opiskelijoiden verkkopalvelun kautta sisäänkirjautumisen jälkeen. Peruutuksesta voit vaihtoehtoisesti tehdä ilmoituksen Kaironiin sähköpostitse. Mikäli opiskelija on jo maksanut kurssimaksun ja joutuu tämän jälkeen peruuttamaan kurssille osallistumisen, voidaan osallistuminen siirtää seuraavalle vastaavalle kurssille.

Pin It on Pinterest

Share This